Nätet (ljudbok) av Jonathan Kellerman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare)

Nätet (Alex Delaware) ljudbok

139 kr
(0)
Psykologen Alex Delaware har åkt på en kombinerad arbets- och semesterresa till en paradisisk ö i Stilla havet, tillsammans med sin flickvän. Men deras idylliska tillvaro avbryts plötslig av mystiska nattliga besökare och oförklarliga händelser. Snart är de indragna i en virvelstorm av våld, mord och vansinne. Och när Delaware till slut upptäcker sanningen är den mer chockartad än han kunnat föreställa sig. En briljant sammansatt thriller om förflutna tragedier och begravda hemligheter. Jon...
139 kr
95 kr
Författare Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare), Nils Larsson (översättare), Markus Andersson (annat)
Utgiven 15 April 2020
Längd 13:40
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295272
Psykologen Alex Delaware har åkt på en kombinerad arbets- och semesterresa till en paradisisk ö i Stilla havet, tillsammans med sin flickvän. Men deras idylliska tillvaro avbryts plötslig av mystiska nattliga besökare och oförklarliga händelser. Snart är de indragna i en virvelstorm av våld, mord och vansinne. Och när Delaware till slut upptäcker sanningen är den mer chockartad än han kunnat föreställa sig. En briljant sammansatt thriller om förflutna tragedier och begravda hemligheter. Jonathan Kellerman har välförtjänt kallats ”mästaren av psykologiska thrillers” och jämförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta på topplistor runt om i världen.