Narr på nocken (ljudbok) av Stieg Trenter
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stieg Trenter (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Narr på nocken (Harry Friberg #12) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Det hände vid Hamngatan i ett gammalt hus med långa korridorer och två ingångar. Det var en kväll i maj och skymningen hade fallit. De aktningsvärda damer som bytte ord i översta farstun fick sitt livs chock! Ur skuggorna lösgjorde sig en figur i vit kostym och svart mask - en narr som raskt försvann över taknocken högt över Kungsträdgårdens nöjen. Narren var huvudperson i ett drama som rymde både mord och första klassens bedrägeri. Åtminstone tedde det sig så för Harry Friberg och Vesper Jo...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Torsten Wahlund (berättare), Stieg Trenter (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 4 November 2009
Längd 6:33
Genrer Deckare
Del i serie 12
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173484060
Det hände vid Hamngatan i ett gammalt hus med långa korridorer och två ingångar. Det var en kväll i maj och skymningen hade fallit. De aktningsvärda damer som bytte ord i översta farstun fick sitt livs chock! Ur skuggorna lösgjorde sig en figur i vit kostym och svart mask - en narr som raskt försvann över taknocken högt över Kungsträdgårdens nöjen. Narren var huvudperson i ett drama som rymde både mord och första klassens bedrägeri. Åtminstone tedde det sig så för Harry Friberg och Vesper Johnson när de började sin händelserika upprullning av kriminalgåtan. Den dramatiska finalen på Solvalla ger svaret på gåtan och kastar också blixtljus över andra frågor: vad hände med Flying Boy i Neapel? Talade mytomanen Halkan sanning? Vem uppvaktade den sköne Elisabeth Nord? Stieg Trenter återkommer med en av sina allra bästa detektivromaner. En rolig rättfram berättelse, huvudsakligen förlagd till Stockholm. Med en rafflande upptakt från Europas största travtävling, med en topptrimmad Harry Friberg som berättare och utan alla sidoblickar på ovidkommande ting serverar ”Narr på nocken” med mästarens handlag.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Moved from Sweden in 1979, making sure I brought all my Trenters obtained in various used book stores in Stockholm. They have been read over and over and finally fell apart. Now I am re reading them, one by one on my iPad thanks to your publishing efforts. Thank you.