När tiden är inne (ljudbok) av Julie Parsons
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Julie Parsons (författare), Kerstin Andersson (berättare)

När tiden är inne ljudbok

139 kr
(0)
För tolv år sedan dömdes den framgångsrika arkitekten Rachel Beckett mot sitt nekande till livstid för mordet på sin man. När hon nu ska bli villkorligt frigiven är det en helt ny tillvaro som väntar. Åren i fängelset har satt sina spår, vännerna har vänt henne ryggen och tonårsdottern Amy, som växt upp hos fosterföräldrar, vägrar att träffa henne. Men Rachel har en väl utarbetad plan: det är dags för henne att skipa rättvisa, kosta vad det kosta vill. "När tiden är inne" är en andlöst spänn...
Ljudbok 139 kr E-Bok 95 kr
Författare Julie Parsons (författare), Anders Timrén (annat), Kerstin Andersson (berättare), Nille Lindgren (översättare)
Utgiven 10 Juni 2021
Längd 13:24
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178296668
För tolv år sedan dömdes den framgångsrika arkitekten Rachel Beckett mot sitt nekande till livstid för mordet på sin man. När hon nu ska bli villkorligt frigiven är det en helt ny tillvaro som väntar. Åren i fängelset har satt sina spår, vännerna har vänt henne ryggen och tonårsdottern Amy, som växt upp hos fosterföräldrar, vägrar att träffa henne. Men Rachel har en väl utarbetad plan: det är dags för henne att skipa rättvisa, kosta vad det kosta vill. "När tiden är inne" är en andlöst spännande kriminalroman om både mänskligt förfall och mänsklig styrka. Julie Parsons är en av Irlands främsta deckarförfattare och har översatts till ett flertal språk.