En indiskret invit (ljudbok) av Julia Justiss,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Julia Justiss (författare), Annie Claydon (författare), Veronika From (berättare), Loretta Wilson (berättare)

En indiskret invit (Historisk) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Prudence Lattimar kan inte rå för att hennes vackra mor har ett rykte som inte anstår en dam, och som dessvärre gör det omöjligt för Pru att tas emot av societeten. Men så träder faster Gussie in och hjälper till. Hon tar med sig sin brorsdotter till Bath för att sondera terrängen bland lämpliga unga herrar. Inom kort är Pru uppvaktad av flera gentlemän, en av dem är löjtnant John Trethwell. Han är allt hon någonsin kunnat önska sig, men Johnnie är inte beredd att slå sig till ro. Alltså best...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Julia Justiss (författare), Annie Claydon (författare), Veronika From (berättare), Loretta Wilson (berättare)
Utgiven 23 Februari 2021
Längd 8:07
Genrer
Serie Historisk
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177213208
Prudence Lattimar kan inte rå för att hennes vackra mor har ett rykte som inte anstår en dam, och som dessvärre gör det omöjligt för Pru att tas emot av societeten. Men så träder faster Gussie in och hjälper till. Hon tar med sig sin brorsdotter till Bath för att sondera terrängen bland lämpliga unga herrar. Inom kort är Pru uppvaktad av flera gentlemän, en av dem är löjtnant John Trethwell. Han är allt hon någonsin kunnat önska sig, men Johnnie är inte beredd att slå sig till ro. Alltså bestämmer hon sig för att ta till några av sin mors knep för att åtminstone få den stilige löjtnanten att tillfälligt ge henne det hon vill ha. Sedan får det bli som det vill med en äkta man!