När andetagen blir till luft (ljudbok) av Paul
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Paul Kalanithi (författare), Mimmi Kandler (berättare), Peter Melin (berättare)

När andetagen blir till luft ljudbok

149 kr
(0)
Vid trettiosex års ålder och i slutfaserna av sin läkarutbildning får Paul Kalanithi beskedet att han har lungcancer. Ena dagen är han läkare och andra dagen är han själv en patient som kämpar för sitt liv. Framtiden som han och hans fru hade planerat går i spillror. När andetagen blir till luft är boken som Paul skrev de sista månaderna i livet. Vi får reda på varför han valde att bli läkare. Om de krävande åren som läkarstudent och de långa arbetspassen på olika sjukhus. För att slutligen f...
Ljudbok 149 kr E-Bok 65 kr
Författare Paul Kalanithi (författare), Pär Wickholm (annat), Matilda Södergran (översättare), Mimmi Kandler (berättare), Peter Melin (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 19 Juni 2020
Längd 6:28
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113103532
Vid trettiosex års ålder och i slutfaserna av sin läkarutbildning får Paul Kalanithi beskedet att han har lungcancer. Ena dagen är han läkare och andra dagen är han själv en patient som kämpar för sitt liv. Framtiden som han och hans fru hade planerat går i spillror. När andetagen blir till luft är boken som Paul skrev de sista månaderna i livet. Vi får reda på varför han valde att bli läkare. Om de krävande åren som läkarstudent och de långa arbetspassen på olika sjukhus. För att slutligen finna sitt kall och satsa på neurokirurgi. Han spås en lysande framtid men allt förändras när han själv blir sjuk. Vad gör livet värt att leva inför döden? Hur ska man ta vara på sina sista månader i livet? Kan man skaffa barn trots att man inte kommer få vara med när det växer upp? Det är några av de frågor som Paul brottas med i denna djupt rörande och gripande memoar.