Nästan fri (ljudbok) av Natasja T.
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Natasja T. (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Nästan fri (Natasja #2) ljudbok

99 kr
(0)
Sjuttonåriga Natasja drömmer om ett bättre liv men istället för att få jobb utomlands, faller hon offer för trafficking och blir inlåst i en lägenhet i Stockholm. Mot sin vilja tvingas hon sälja sig till olika män men hon ger aldrig upp hoppet om att en dag få sin frihet tillbaka.  I Nästan fri, den fristående fortsättningen på Såld, berättar Natasja vad som hände efter att hon blev fritagen, hur livet först kändes ljust men snart återgick till att bestå av rädsla, ångest och skam. För att b...
99 kr
Författare Vera Efron (medförfattare), Anders Timrén (annat), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Natasja T. (författare)
Utgiven 28 februari 2017
Längd 5:38
Genrer Biografier, Samhälle Och Politik, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Serie Natasja
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174618600
Sjuttonåriga Natasja drömmer om ett bättre liv men istället för att få jobb utomlands, faller hon offer för trafficking och blir inlåst i en lägenhet i Stockholm. Mot sin vilja tvingas hon sälja sig till olika män men hon ger aldrig upp hoppet om att en dag få sin frihet tillbaka.  I Nästan fri, den fristående fortsättningen på Såld, berättar Natasja vad som hände efter att hon blev fritagen, hur livet först kändes ljust men snart återgick till att bestå av rädsla, ångest och skam. För att börja leva igen måste Natasja gå vidare och övervinna sina rädslor. Men hur ska hon våga vittna mot de män som gjorde hennes liv till en levande mardröm?  Vägen tillbaka till äkta frihet visar sig vara mycket svårare än Natasja trott. Trots det ställer hon ensam upp som målsägare och vägrar låta något annat än sanningen vinna.