Nära dig (ljudbok) av Lucie Whitehouse
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lucie Whitehouse (författare), Annika Hallin (berättare)

Nära dig ljudbok

165 kr
(0)
Det är tio år sedan Rowan och hennes bästa vän Marianne tappade kontakten. Tidigare var de oskiljaktiga. De gjorde allt tillsammans, hemlighöll ingenting för varandra och Rowan var som en medlem i Mariannes familj. Men efter ett bråk förändrades allt och sedan dess har de inte utbytt ett ord. En dag får Rowan ett samtal. Marianne är död. Hon ramlade ner från taket på sitt hus och allt pekar på att det var en olycka. Men Rowan blir misstänksam. Marianne led av svår höjdskräck och skulle aldrig...
165 kr
159 kr
Författare Magnus Petersson (annat), Maria Bodner Gröön (översättare), Lucie Whitehouse (författare), Annika Hallin (berättare)
Förlag Sekwa förlag
Utgiven 31 Augusti 2017
Längd 13:12
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187917264
Det är tio år sedan Rowan och hennes bästa vän Marianne tappade kontakten. Tidigare var de oskiljaktiga. De gjorde allt tillsammans, hemlighöll ingenting för varandra och Rowan var som en medlem i Mariannes familj. Men efter ett bråk förändrades allt och sedan dess har de inte utbytt ett ord. En dag får Rowan ett samtal. Marianne är död. Hon ramlade ner från taket på sitt hus och allt pekar på att det var en olycka. Men Rowan blir misstänksam. Marianne led av svår höjdskräck och skulle aldrig ha närmat sig takkanten självmant. Dagen efter dödsbudet får hon ett vykort som Marianne postat innan hon dog med en enda mening: Jag måste prata med dig… "Nära dig" är en gastkramande psykologisk thriller där spänningen stegras ända fram till det hårresande slutet.