Mythos : De grekiska myterna återberättade av S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stephen Fry (författare), Tomas Bolme (berättare)

Mythos : De grekiska myterna återberättade av Stephen Fry ljudbok

89 kr
(0)
Ingen älskar och hatar, åtrår och bedrar, så fräckt och så storslaget som de grekiska gudarna. Och få kan levandegöra deras äventyr så skickligt som Stephen Fry. Med sin häpnadsväckande kunskap om den klassiska litteraturen, och med en värme och träffsäkerhet som gjort honom till en av Englands mest folkkära komiker, berättar Fry vad som faktiskt hände, när det begav sig, i de odödliga grekiska gudarnas kretsar. Sagorna om Atenas födelse ur Zeus huvud, Persefones vandring i dödsriket, Eros oc...
Ljudbok 89 kr E-Bok 75 kr
Författare Stephen Fry (författare), Tomas Bolme (berättare), Lotta Kühlhorn (annat), Molle Kanmert Sjölander (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 14 April 2020
Längd 14:01
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178275854
Ingen älskar och hatar, åtrår och bedrar, så fräckt och så storslaget som de grekiska gudarna. Och få kan levandegöra deras äventyr så skickligt som Stephen Fry. Med sin häpnadsväckande kunskap om den klassiska litteraturen, och med en värme och träffsäkerhet som gjort honom till en av Englands mest folkkära komiker, berättar Fry vad som faktiskt hände, när det begav sig, i de odödliga grekiska gudarnas kretsar. Sagorna om Atenas födelse ur Zeus huvud, Persefones vandring i dödsriket, Eros och Psyches svindlande kärlekshistoria – här blir de högrelevanta och fullkomligt mänskliga, även för oss dödliga. Mythos – de grekiska myterna återberättade av Stephen Fry har blivit en av de senaste årens stora internationella succéer.