Spöktelefonen (ljudbok) av Katarina Genar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katarina Genar (författare), Jeanette Holmgren (berättare)

Spöktelefonen (Mystiska skolan #10) ljudbok

39 kr
(0)
Greta älskar sin mystiska skola. Nästan varje dag händer det något spännande. Idag berättar Gretas lärare Mattias om att skolan var den första skola som hade en egen telefon! Telefonen finns kvar – men den funkar inte längre…om det inte är spöken som ringer. Det är i vilket fall vad Sally, som är några år äldre, säger till Greta och hennes kompisar. Och då blir det läskigt… Följ med till skolan där man kan höra väsande andetag, lätta steg bakom sig och skratt som får håret att resa sig. D...
39 kr
Författare Katarina Genar (författare), Alexander Jansson (illustratör), Jeanette Holmgren (berättare), Marit Messing (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 November 2018
Längd 0:11
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 10
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271832
Greta älskar sin mystiska skola. Nästan varje dag händer det något spännande. Idag berättar Gretas lärare Mattias om att skolan var den första skola som hade en egen telefon! Telefonen finns kvar – men den funkar inte längre…om det inte är spöken som ringer. Det är i vilket fall vad Sally, som är några år äldre, säger till Greta och hennes kompisar. Och då blir det läskigt… Följ med till skolan där man kan höra väsande andetag, lätta steg bakom sig och skratt som får håret att resa sig. Det är spökena! De gömmer sig överallt! Katarina Genars serie ”Mystiska skolan” är rysmysiga och lagom läskiga ljudböcker med extra mycket ljud.