My Little Pony - Daring Do och Evighetsblomman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
A.K. Yearling (författare), A. K. Yearling (författare), Ida Olsson (berättare), Elin Rosén (berättare)

My Little Pony - Daring Do och Evighetsblomman (My Little Pony) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
När Daring Do smyger in på Botaniska sällskapets bankett så var tanken att hon skulle ligga lågt och samla information om Evighetsblomman - en växt som ryktas kunna göra en ponny odödlig. Tanken var definitivt inte att bli överrumplad av doktor Caballeron och hans hantlangare! Det visar sig att det inte alls varit en slump att Daring Do fått nys om tillställningen. Någon som känner henne väl har nämligen planerat allt in i minsta detalj! Plötsligt är det upp till henne att ge sig ut på även...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare A.K. Yearling (författare), A. K. Yearling (författare), Ida Olsson (berättare), Elin Pirttimaa Rosén (översättare), Elin Rosén (berättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 4 Mars 2020
Längd 2:17
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726223934
När Daring Do smyger in på Botaniska sällskapets bankett så var tanken att hon skulle ligga lågt och samla information om Evighetsblomman - en växt som ryktas kunna göra en ponny odödlig. Tanken var definitivt inte att bli överrumplad av doktor Caballeron och hans hantlangare! Det visar sig att det inte alls varit en slump att Daring Do fått nys om tillställningen. Någon som känner henne väl har nämligen planerat allt in i minsta detalj! Plötsligt är det upp till henne att ge sig ut på äventyr för att finna både Evighetsblomman och Gallant True - ponnyn som vet allra mest om växten. Som tur är har hon stor erfarenhet av skattjakter från när hon var ett litet föl. Frågan är bara om det kommer hjälpa henne nu?