Muren (ljudbok) av Titti Knutsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Titti Knutsson (författare), Johan Svensson (berättare), Hanna Sjögren (berättare), Hanna Schmitz (berättare)

Muren ljudbok

129 kr
(0)
Det susar i huvudet och kryper i benen. Varenda muskel är på helspänn. Någon, något finns där ute. Eller här inne. (Peter) Jag hör soldaternas röster och ser konturerna av dem och deras vapen avteckna sig mot himlen. De kommer närmare. (Sofia) Peter och Sofia bor på varsin sida av en mur. De lever i skilda världar, men är lika rädda och känner samma hat mot fienden på den andra sidan. Men så en dag händer något som förändrar allt. Den märkvärdiga Storm kommer in i deras liv och ingenting blir...
129 kr
Författare Titti Knutsson (författare), Johan Svensson (berättare), Hanna Sjögren (berättare), Hanna Schmitz (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 15 Oktober 2012
Längd 2:32
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170367410
Det susar i huvudet och kryper i benen. Varenda muskel är på helspänn. Någon, något finns där ute. Eller här inne. (Peter) Jag hör soldaternas röster och ser konturerna av dem och deras vapen avteckna sig mot himlen. De kommer närmare. (Sofia) Peter och Sofia bor på varsin sida av en mur. De lever i skilda världar, men är lika rädda och känner samma hat mot fienden på den andra sidan. Men så en dag händer något som förändrar allt. Den märkvärdiga Storm kommer in i deras liv och ingenting blir någonsin sig likt igen.