Murder bag (ljudbok) av Tony Parsons
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tony Parsons (författare), Reine Brynolfsson (berättare)

Murder bag (Max Wolfe #1) ljudbok

45 kr
(0)
En seriemördare går lös i Londons West End och kriminalpolisen Max Wolfe sätts in på fallet. Wolfe är alla mördares mardröm. En impulsiv, egensinnig och envis yrkesman. Det första offret är en rik bankman som under många år bedragit sin hustru. Det andra offret är en hemlös man. Till en början verkar mordoffren inte ha något gemensamt, men det visar sig att de båda männen tjugosju år tidigare gick på samma skola. Vad kan ha utlöst mördarens besinningslösa vrede och varför är just de här män...
Ljudbok 45 kr E-Bok 55 kr
Författare Reine Brynolfsson (berättare), Gabriel Setterborg (översättare), Tony Parsons (författare), Göran Alfred (annat)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 17 Januari 2017
Längd 10:36
Genrer Deckare
Serie Max Wolfe
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176293935
En seriemördare går lös i Londons West End och kriminalpolisen Max Wolfe sätts in på fallet. Wolfe är alla mördares mardröm. En impulsiv, egensinnig och envis yrkesman. Det första offret är en rik bankman som under många år bedragit sin hustru. Det andra offret är en hemlös man. Till en början verkar mordoffren inte ha något gemensamt, men det visar sig att de båda männen tjugosju år tidigare gick på samma skola. Vad kan ha utlöst mördarens besinningslösa vrede och varför är just de här männen utvalda? Mördarens metoder och offer diskuteras flitigt i sociala medier. Det är ingen tvekan om att mördaren följer varje steg. Någon utger sig för att vara mördaren på internet och samtidigt som spekulationerna tar fart, inser Wolfe att både han själv och dottern Scout är i fara. Mördaren är skoningslös och är uppenbarligen beredd att göra allt för att stoppa Wolfe.