Mumintrollen och draken (ljudbok) av Cecilia Da
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alma Pöysti (berättare)

Mumintrollen och draken (Mumintrollen) ljudbok

39 kr
(0)
En sensommardag lyckades Mumintrollet fånga en drake - den allra sista draken i världen! Han stängde in den i en burk och bestämde att den alltid skulle älska bara honom. Men draken var som drakar är mest, och vore det inte för Snusmumriken hade nog Mumintrollet fått sitt hjärta krossat den där dagen. Berättelsen präglas av det säregna språket som vi känner igen från Tove Janssons älskade Muminböcker och är baserad på den klassiska novellen "Den sista draken i världen" som handlar om vänskap...
39 kr
39 kr
Författare Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Cecilia Heikkilä (illustratör), Alma Pöysti (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 20 April 2020
Längd 0:17
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Mumintrollen
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274192
En sensommardag lyckades Mumintrollet fånga en drake - den allra sista draken i världen! Han stängde in den i en burk och bestämde att den alltid skulle älska bara honom. Men draken var som drakar är mest, och vore det inte för Snusmumriken hade nog Mumintrollet fått sitt hjärta krossat den där dagen. Berättelsen präglas av det säregna språket som vi känner igen från Tove Janssons älskade Muminböcker och är baserad på den klassiska novellen "Den sista draken i världen" som handlar om vänskap, längtan och obesvarad kärlek. Den är återberättad för de kortare formatet av Cecilia Davidsson. Boken är en del i Bonnier Carlsens satsning på att ta fram nya berättelser om Mumintrollen för nästa generation Muminälskare.