Mumintrollen och den magiska hatten : Från sago
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alex Haridi (författare), Alma Pöysti (berättare)

Mumintrollen och den magiska hatten : Från sagosamlingen "Sagor från Mumindalen" (Mumintrollen) ljudbok

49 kr
(0)
Följ med till Tove Janssons Mumindalen, där nästan vad som helst kan hända: En pappa kan spolas bort i en översvämning, hattifnattar dyka upp på en öde ö och en hatt med magiska egenskaper sprida farlighet och förtrollning. I händelsernas centrum står ett runt blått hus och dess invånare: den brokiga Muminfamiljen. I "Den magiska hatten" ställer en upphittad hatt till med allehanda oreda i Muminhuset, medan en olycklig trollkarl vandrar omkring barhuvad på månen ... Berättelsen präglas av ...
Ljudbok 49 kr
Författare Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alex Haridi (författare), Tove Jansson (illustratör), Cecilia Heikkilä (illustratör), Alma Pöysti (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 September 2018
Längd 0:21
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Mumintrollen
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271177
Följ med till Tove Janssons Mumindalen, där nästan vad som helst kan hända: En pappa kan spolas bort i en översvämning, hattifnattar dyka upp på en öde ö och en hatt med magiska egenskaper sprida farlighet och förtrollning. I händelsernas centrum står ett runt blått hus och dess invånare: den brokiga Muminfamiljen. I "Den magiska hatten" ställer en upphittad hatt till med allehanda oreda i Muminhuset, medan en olycklig trollkarl vandrar omkring barhuvad på månen ... Berättelsen präglas av det säregna språket som vi känner igen från Tove Janssons älskade Muminböcker och är baserad på episoder ur kapitelböckerna Småtrollen och den stora översvämningen och Trollkarlens hatt. De är återberättade för de kortare formatet av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson. Boken är en del i Bonnier Carlsens satsning på att ta fram nya berättelser om Mumintrollen för nästa generation Muminälskare.