Möte vid havet (ljudbok) av Veronica Henry
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Veronica Henry (författare), Helena Gripe (berättare)

Möte vid havet ljudbok

95 kr
(0)
Jenna kallas Glassflickan. Hon älskar att sälja glass i strandkiosken och hon älskar att sjunga för kunderna. Men en varm sommardag förlorar Jenna jobbet och måste snabbt hitta ett sätt att få pengar till hyran.  Craig har åkt till stugan vid havet. Han har ett stressigt jobb som polis, men nu är det helg och han ska vila och surfa. Plötsligt lägger han märke till en tjej på stranden – av helt fel anledning.  Jenna och Craig träffas av en slump. Det blir ett möte som förändrar deras liv för...
95 kr
139 kr
Författare Veronica Henry (författare), Helena Gripe (berättare), Helena Hammarström (annat), Anna Rosenqvist (översättare)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 3 September 2019
Längd 1:46
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177237785
Jenna kallas Glassflickan. Hon älskar att sälja glass i strandkiosken och hon älskar att sjunga för kunderna. Men en varm sommardag förlorar Jenna jobbet och måste snabbt hitta ett sätt att få pengar till hyran.  Craig har åkt till stugan vid havet. Han har ett stressigt jobb som polis, men nu är det helg och han ska vila och surfa. Plötsligt lägger han märke till en tjej på stranden – av helt fel anledning.  Jenna och Craig träffas av en slump. Det blir ett möte som förändrar deras liv för alltid …  En charmig och värmande historia om ett möte vid havet som blir en vändpunkt i livet. Boken tar upp frågor om socialt utanförskap och brottslighet och hur vi alla förtjänar att få en andra chans.  En lättläst bok av en av Englands mest omtyckta feelgood-författare!  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.