Mosleymetoden : Gå ner i vikt och förbättra din
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Dr Michael Mosley (författare), Mattias Linderoth (berättare)

Mosleymetoden : Gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Michael Mosley har samlat sina erfarenheter och den forskning han tagit del av genom åren i sitt bästa och mest effektiva sätt att kunna hjälpa människor med vikt- och hälsoproblem. Mosleymetoden är en väg till både viktnedgång och viktstabilitet, men förbättrar även blodtryck, hjärtkärlhälsa eller risken för diabetes. Metoden består av tre steg: Snabb viktminskning– kickstart, 5:2-period och Att behålla vikten. Mycket tyder på att det magiska talet är 800 när det gäller kalorier för att op...
Ljudbok 75 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Dr Michael Mosley (författare), Mattias Linderoth (berättare), Anna Olsson (översättare), Eva Lindeberg Design (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 7 Januari 2020
Längd 4:28
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274536
Michael Mosley har samlat sina erfarenheter och den forskning han tagit del av genom åren i sitt bästa och mest effektiva sätt att kunna hjälpa människor med vikt- och hälsoproblem. Mosleymetoden är en väg till både viktnedgång och viktstabilitet, men förbättrar även blodtryck, hjärtkärlhälsa eller risken för diabetes. Metoden består av tre steg: Snabb viktminskning– kickstart, 5:2-period och Att behålla vikten. Mycket tyder på att det magiska talet är 800 när det gäller kalorier för att optimera resultatet på kort, och, på lång sikt. Det här är en förkortad version. För att få boken i sin helhet med recept hänvisar vi till textboken.