Mortina och den förskräckliga kusinen (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Barbara Cantini (författare), Ella Schartner (berättare)

Mortina och den förskräckliga kusinen (Mortina #2) ljudbok

69 kr
(0)
Det är en riktigt långtråkig dag på Gamla kråkslottet där zombiebarnet Mortina bor med sin faster Krypta. Ute regnar det, och fastern är upptagen i växthuset med sin senaste favoritväxt: Snacksalig murgröna. Så när det ringer på dörren blir Mortina glatt överraskad. Men hu! Det är hennes snobbiga, urtrista kusin Dilbert! Vem har bjudit dit honom? Innan Mortina vet ordet av ringer det på dörren igen. Och igen, och igen, och igen! Snart är alla Mortinas vänner samlade, men fastern själv syns in...
69 kr
Författare Barbara Cantini (författare), Barbara Cantini (illustratör), Ella Schartner (berättare), Rebecka Neumann (annat), Rebecka Wolff (översättare)
Utgiven 23 Oktober 2020
Längd 0:17
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Mortina
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129720136
Det är en riktigt långtråkig dag på Gamla kråkslottet där zombiebarnet Mortina bor med sin faster Krypta. Ute regnar det, och fastern är upptagen i växthuset med sin senaste favoritväxt: Snacksalig murgröna. Så när det ringer på dörren blir Mortina glatt överraskad. Men hu! Det är hennes snobbiga, urtrista kusin Dilbert! Vem har bjudit dit honom? Innan Mortina vet ordet av ringer det på dörren igen. Och igen, och igen, och igen! Snart är alla Mortinas vänner samlade, men fastern själv syns inte till någonstans. Hon är spårlöst försvunnen! Och det dröjer inte länge förrän även Mortinas vän Stella försvinner. Vad är det som händer egentligen? Vem har bjudit dit alla barnen? Och varför har fasterns murgröna vuxit sig så stor? Det är nästan som om den har börjat leva sitt eget liv ... En spännande bok med samma härliga humor som den första boken om Mortina. Böckerna om Mortina ingår i en serie med alldeles lagom läskiga bilderböcker för ganska små läsare. En perfekt blandning av rys och mys!