Morsning och goodbye (ljudbok) av Petter Karlss
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Petter Karlsson (författare), Magnus Härenstam (författare), Magnus Härenstam (berättare)

Morsning och goodbye ljudbok

79 kr Tidigare pris: 89 kr
(0)
MAGNUS HÄRENSTAM var kanske mest känd som ena halvan av Magnus och Brasse och som en tredjedel av ”Fem myror är fler än fyra elefanter”, men hans karriär omfattade också samarbeten med större delen av den svenska humor- och underhållningseliten under 1970- och 1980-talen. Han medverkade i filmer av Lasse Hallström och Bo Widerberg och i komediklassiker som Sällskapsresan och Göta kanal, och ledde under nästan femton år frågesporten ”Jeopardy!” i TV4. Här berättar han för första gången allt ...
79 kr Tidigare pris: 89 kr
59 kr
Författare Petter Karlsson (författare), Magnus Härenstam (författare), Kerstin Hanson (annat), Magnus Härenstam (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 18 Maj 2015
Längd 11:45
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510384
MAGNUS HÄRENSTAM var kanske mest känd som ena halvan av Magnus och Brasse och som en tredjedel av ”Fem myror är fler än fyra elefanter”, men hans karriär omfattade också samarbeten med större delen av den svenska humor- och underhållningseliten under 1970- och 1980-talen. Han medverkade i filmer av Lasse Hallström och Bo Widerberg och i komediklassiker som Sällskapsresan och Göta kanal, och ledde under nästan femton år frågesporten ”Jeopardy!” i TV4. Här berättar han för första gången allt om sin långa karriär och sitt festglada liv, men också om den kärlekslösa uppväxten, om den utomäktenskapliga dottern, om saknaden efter bortgångna familjemedlemmar och kolleger samt om den egna cancersjukdomen. I boken skildras även det sista mötet med hans gamle vapendragare Brasse Brännström sommaren 2014. Magnus gick bort en kort tid efter att Morsning & Goodbye publicerades.