Mörkrets tid (ljudbok) av Pierce Brown
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pierce Brown (författare), Johan Svensson (berättare)

Mörkrets tid (Rött uppror-trilogin #5) ljudbok

149 kr
(0)
Uppföljaren till Pierce Browns succé Järnguld, och den femte fristående delen i den bästsäljande serien Rött uppror är här. För ett decennium sedan var Darrow ledaren i den revolution som störtade de Gyllenes slaveri, och som lade grunden till en ny värld. Nu är han fredlös. Förvisad från den republik han själv skapade. Med endast halva styrkan av sin flotta leder han ett krig mot Merkurius. Men i stället för att återigen bli hjälte lämnar han död och förödelse efter sig. Är han fortfarande ...
Ljudbok 149 kr E-Bok 149 kr
Författare Pierce Brown (författare), Patrik Hammarsten (översättare), Johan Svensson (berättare), Maria Sundberg (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 25 Mars 2021
Längd 33:09
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113101620
Uppföljaren till Pierce Browns succé Järnguld, och den femte fristående delen i den bästsäljande serien Rött uppror är här. För ett decennium sedan var Darrow ledaren i den revolution som störtade de Gyllenes slaveri, och som lade grunden till en ny värld. Nu är han fredlös. Förvisad från den republik han själv skapade. Med endast halva styrkan av sin flotta leder han ett krig mot Merkurius. Men i stället för att återigen bli hjälte lämnar han död och förödelse efter sig. Är han fortfarande den som kan rädda dem alla? Eller har han blivit det onda han kämpade för att besegra? Med den forne ledaren uträknad, försöker andra ta hans plats. Lysander au Lune, den förvisade arvingen till det gamla imperiet, har återvänt för att förena grupper av Gyllene som nu är splittrade över världarna. Om han lyckas blir deras gemensamma kraft ett dödligt hot mot den nyskapade republiken, och allt de i upproret kämpat för.