Morden i Fleat House (ljudbok) av Lucinda Riley
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lucinda Riley (författare), Gunilla Leining (berättare)

Morden i Fleat House ljudbok

Pris 129 kr
(0)
När en elev hittas död i Fleat House på St Stephen’s – en avlägset belägen internatskola i Norfolk – vill rektorn avfärda det inträffade som en olycka. Men polisen kan inte utesluta att det rör sig om ett brott och den ambitiösa kriminalinspektören Jazmine ”Jazz” Hunter får utredningen på sitt bord. Det visar sig att omständigheterna kring elevens tragiska död är minst sagt mystiska. Men de anställda på skolan sluter leden och Jazz inser snart att hon har hamnat i sitt livs mest utmanande mor...
Ljudbok 129 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lucinda Riley (författare), Gunilla Leining (berättare), Anna Thuresson (översättare), Lotta Mellgren (annat)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 19 Maj 2022
Längd 13:20
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180064354
När en elev hittas död i Fleat House på St Stephen’s – en avlägset belägen internatskola i Norfolk – vill rektorn avfärda det inträffade som en olycka. Men polisen kan inte utesluta att det rör sig om ett brott och den ambitiösa kriminalinspektören Jazmine ”Jazz” Hunter får utredningen på sitt bord. Det visar sig att omständigheterna kring elevens tragiska död är minst sagt mystiska. Men de anställda på skolan sluter leden och Jazz inser snart att hon har hamnat i sitt livs mest utmanande mordutredning. På Fleat House skyddas hemligheter som är mörkare än hon någonsin kunnat föreställa sig ... Den postuma utgivningen av den lovordade Morden i Fleat House visar tydligt Lucinda Rileys bredd som författare.