Mord i månsken (ljudbok) av Neil Richards, Matt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Neil Richards (författare), Matthew Costello (författare), Håkan Julander (berättare)

Mord i månsken (Morden i Cherringham #3) ljudbok

Pris 85 kr
(0)
Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie. Den lokala Rotaryklubbens årliga julkonsert närmar sig med stormsteg när en av medlemmarna, Kirsty Kimball, faller ihop död på gatan efter en repetition. Dödsorsaken tycks vara en allergisk reaktion, utlöst av en hembakad kaka hon bjudits på under kvällen. Några veckor senare erbjuder sig Jack, ex-polis från New York, att ...
Ljudbok 85 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Neil Richards (författare), Matthew Costello (författare), Håkan Julander (berättare), Denise Leoneus (annat), Charlotte Sirc (översättare)
Förlag Tiden förlag
Utgiven 15 Februari 2021
Längd 3:03
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789151504155
Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie. Den lokala Rotaryklubbens årliga julkonsert närmar sig med stormsteg när en av medlemmarna, Kirsty Kimball, faller ihop död på gatan efter en repetition. Dödsorsaken tycks vara en allergisk reaktion, utlöst av en hembakad kaka hon bjudits på under kvällen. Några veckor senare erbjuder sig Jack, ex-polis från New York, att gå med i kören och det tar inte lång tid innan den erfarne mordutredaren upptäcker hur mycket avundsjuka, rivalitet och hemligheter som döljer sig bakom Rotaryklubbens fasad. Snart är han övertygad om att Kirstys död inte var någon olycka, och hans medhjälpare Sarah är inte sen att hålla med. Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack… Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Mord i månsken är fall nr 3.