Monstret (ljudbok) av Jonathan Kellerman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare)

Monstret (Alex Delaware #6) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
En ung man med skådespelardrömmar hittas död i bagageluckan på en bil, sågad mitt itu. Några månader senare påträffas en ung kvinnlig psykolog mördad och stympad. Morden har en hel del gemensamma nämnare så polisen utgår från att det är samma gärningsman. Psykolog Alex Delaware han och hans vän kommissarie Milo Sturgis får i uppdrag att undersöka illdåden. De dras in i en virvel av familjetragedier, hämnd och manipulationer. Och deras slutgiltiga upptäckt ger en helt ny och skrämmande innebö...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare), Nils Larsson (översättare), Markus Andersson (annat)
Utgiven 27 Juli 2020
Längd 15:37
Genrer Deckare
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295333
En ung man med skådespelardrömmar hittas död i bagageluckan på en bil, sågad mitt itu. Några månader senare påträffas en ung kvinnlig psykolog mördad och stympad. Morden har en hel del gemensamma nämnare så polisen utgår från att det är samma gärningsman. Psykolog Alex Delaware han och hans vän kommissarie Milo Sturgis får i uppdrag att undersöka illdåden. De dras in i en virvel av familjetragedier, hämnd och manipulationer. Och deras slutgiltiga upptäckt ger en helt ny och skrämmande innebörd åt begreppet monster. ”Monstret” är en mörk, psykologisk thriller om verklig ondska. Jonathan Kellerman har välförtjänt kallats ”mästaren av psykologiska thrillers” och jämförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta på topplistor runt om i världen.