Monstret från träsket (ljudbok) av John Sazakli
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Sazaklis (författare), Joakim Sædén (berättare)

Monstret från träsket (Vilka monster!) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Klassen har fått en vikarie, men det är något konstigt med henne. Hon har simhud, stora ögon, och vassa tänder. Emil blir misstänksam och tror att hon är ett träskmonster. När skolan är slut smyger han och Joel efter henne. Men de vet inte att något följer efter dem ... Monstret från träsket ingår i serien Vilka monster!. Det är kusliga, hemska men också roliga böcker med härliga bilder i fyrfärg. Andra böcker i serien är Basket med varulvar, Natt på kyrkogården och Jagad av zombier. Förfa...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare John Sazaklis (författare), Catharina Andersson (översättare), Joakim Sædén (berättare), Patrycja Fabicka (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 26 Februari 2022
Längd 0:04
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179874537
Klassen har fått en vikarie, men det är något konstigt med henne. Hon har simhud, stora ögon, och vassa tänder. Emil blir misstänksam och tror att hon är ett träskmonster. När skolan är slut smyger han och Joel efter henne. Men de vet inte att något följer efter dem ... Monstret från träsket ingår i serien Vilka monster!. Det är kusliga, hemska men också roliga böcker med härliga bilder i fyrfärg. Andra böcker i serien är Basket med varulvarNatt på kyrkogården och Jagad av zombier. Författaren John Sazaklis har skrivit över 100 barnböcker. Han har också illustrerat böcker om Spider-Man och gjort leksaker till tidningen MAD. John Sazaklis bor i New York med sin fru och dotter. Illustrationerna är gjorda av Patrycja Fabicka. Hon gillar magi, naturen och att hitta på historier. Allra helst gör hon gulliga och färgglada illustrationer – även under kalla vinterkvällar. Sagt om Natt på kyrkogården: ”Titeln skapar förväntningar om en väldigt kuslig historia. Berättelsen lever upp till att vara både spännande och kuslig, men den ger också mycket mer än en vanlig spökhistoria.” Agneta Warheim, BTJ Sagt om Jagad av zombier: ”Det är en enkel men effektiv historia på tre kapitel, med bilder på varje sida. Illustrationerna är fina och välgjorda och kompletterar texten på ett bra sätt.” Nils Ahnland, BTJ Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.