Möss och människor (ljudbok) av John Steinbeck
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Steinbeck (författare), Helge Skoog (berättare)

Möss och människor ljudbok

109 kr
(0)
De skönaste planer, de må vara uppgjorda av möss eller människor, går ofta om intet, säger Robert Burns i den dikt som gett namn åt John Steinbecks mästerliga lilla roman om de två kringvandrande lantarbetarna George och Lennie. George har hand om förståndet och fantasin och får ständigt för den snälle men klent begåvade Lennie berätta om deras gemensamma framtidsdröm, en egen bondgård i Kalifornien. Men drömmen krossas, vänskapen upplöses. Möss och människor är en gripande skildring av männ...
109 kr
65 kr
Författare Helge Skoog (berättare), John Steinbeck (författare), Jenny Salmson (illustratör), Jenny Salmson (annat), Jenny Salmson (annat), Sven Barthel (översättare)
Utgiven 15 November 2013
Längd 3:15
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187141591
De skönaste planer, de må vara uppgjorda av möss eller människor, går ofta om intet, säger Robert Burns i den dikt som gett namn åt John Steinbecks mästerliga lilla roman om de två kringvandrande lantarbetarna George och Lennie. George har hand om förståndet och fantasin och får ständigt för den snälle men klent begåvade Lennie berätta om deras gemensamma framtidsdröm, en egen bondgård i Kalifornien. Men drömmen krossas, vänskapen upplöses. Möss och människor är en gripande skildring av människans svårigheter att överleva i en brutal värld.