Modersmjölk (ljudbok) av Edward St Aubyn
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Edward St Aubyn (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Modersmjölk (Patrick Melrose #4) ljudbok

89 kr
(0)
I Modersmjölk möter vi Patrick som gift tvåbarnsfar och vars fru har uppgått helt i moderskapet. Och den återstående resten av släkten Melroses rikedomar – det stora huset i södra Frankrike – är på väg att doneras till en new age-stiftelse av hans mor. I Edward St Aubyns självbiografiska romansvit skildras den traumatiserade Patrick Melrose från barndom till vuxenliv, från övergrepp och överdoser till överlevnad. Romanerna om Patrick Melrose utkom mellan 1992 och 2011. Dessa blasfemiska bild...
89 kr
Författare Erik Andersson (översättare), Magnus Roosmann (berättare), Petra Börner (illustratör), Edward St Aubyn (författare), Ellen Alström (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 10 Mars 2017
Längd 9:40
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176515068
I Modersmjölk möter vi Patrick som gift tvåbarnsfar och vars fru har uppgått helt i moderskapet. Och den återstående resten av släkten Melroses rikedomar – det stora huset i södra Frankrike – är på väg att doneras till en new age-stiftelse av hans mor. I Edward St Aubyns självbiografiska romansvit skildras den traumatiserade Patrick Melrose från barndom till vuxenliv, från övergrepp och överdoser till överlevnad. Romanerna om Patrick Melrose utkom mellan 1992 och 2011. Dessa blasfemiska bildningsromaner från den brittiska överklassens kyligaste kretsar har sedan gjort succe´ världen o¨ver. Idag räknas serien som en modern klassiker. När BBC 2015 rankade de 100 bästa brittiska romanerna genom tiderna fanns Melrose-sviten med på listan.