Mitt positiva liv (ljudbok) av Andreas Lundsted
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Andreas Lundstedt (författare), Andreas Lundstedt (berättare)

Mitt positiva liv ljudbok

Pris 149 kr
(0)
”Jag har HIV. En del av mig själv som jag brukar kalla för HIV-Stina. Min mörka medpassagerare. Mitt HIV. Mitt liv.” Andreas Lundstedt var den första offentliga person i Sverige som valde att gå ut med att han är HIV-positiv. Vi känner honom från popgruppen Alcazar, musikalscenen, Melodifestivalen och en mängd andra glamorösa och glittriga sammanhang. Men under mer än ett decennium bar Andreas på HIV, han bar det själv och dolde det för alla, till och med sin familj. Här får vi för första gå...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 65 kr Pris
Författare Andreas Lundstedt (författare), Andreas Lundstedt (berättare), Cecilia Blankens (medförfattare), Anna Davison (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 17 Februari 2022
Längd 9:34
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113117775

Bokons kunder har även köpt

”Jag har HIV. En del av mig själv som jag brukar kalla för HIV-Stina. Min mörka medpassagerare. Mitt HIV. Mitt liv.” Andreas Lundstedt var den första offentliga person i Sverige som valde att gå ut med att han är HIV-positiv. Vi känner honom från popgruppen Alcazar, musikalscenen, Melodifestivalen och en mängd andra glamorösa och glittriga sammanhang. Men under mer än ett decennium bar Andreas på HIV, han bar det själv och dolde det för alla, till och med sin familj. Här får vi för första gången höra Andreas historia från början.