Mitt liv som pingvin (ljudbok) av Katarina Maze
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katarina Mazetti (författare), Magdalena In de Betou (berättare), Peder Falk (berättare), Vanja Blomkvist (berättare)

Mitt liv som pingvin ljudbok

Pris 179 kr
(0)
På en kryssning med fartyget m/s Orlovsky till Falklandsöarna, Sydgeorgien och Antarktis träffas Tomas och Wilma. Trots sina olikheter blir de vänner. När Wilma upptäcker att Tomas har försökt att lämna båten för gott i det karga, farliga landskapet sätts deras vänskap på prov. Samtidigt kämpar Wilma med att dölja sin egen plågsamma hemlighet. Katarina Mazetti, nu aktuell med Snö kan brinna och som tidigare skrivit de bästsäljande succéromanerna Grabben i graven bredvid och Familjegraven, ko...
Ljudbok 179 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Magdalena In de Betou (berättare), Peder Falk (berättare), Katarina Mazetti (författare), Vanja Blomkvist (berättare)
Utgiven 1 December 2015
Längd 7:20
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186795672
På en kryssning med fartyget m/s Orlovsky till Falklandsöarna, Sydgeorgien och Antarktis träffas Tomas och Wilma. Trots sina olikheter blir de vänner. När Wilma upptäcker att Tomas har försökt att lämna båten för gott i det karga, farliga landskapet sätts deras vänskap på prov. Samtidigt kämpar Wilma med att dölja sin egen plågsamma hemlighet. Katarina Mazetti, nu aktuell med Snö kan brinna och som tidigare skrivit de bästsäljande succéromanerna Grabben i graven bredvid och Familjegraven, kommer här med en humoristisk och ömsint kärlekshistoria!