Miraklet på Speedy Motors (ljudbok) av Alexande
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexander McCall Smith (författare), Alexander McCall (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Miraklet på Speedy Motors (Damernas detektivbyrå #9) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Mma Ramotswe har aldrig tidigare tänkt på att det skulle finnas någon nackdel med att vara den mest välkända detektiven i Botswana. Inte förrän ett anonymt hotbrev anländer till detektivbyrån där hon och Mma Makutsi jobbar. Och Mma Ramotswes tro på att alla människor är goda skakas om rejält. Medan de försöker identifiera brevskrivaren har damerna flera andra fall att ta itu med, bland annat hjälper de en bortadopterad kvinna som vill hitta sin biologiska familj. Mr J.L.B. Matekoni däremot ha...
Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alexander McCall Smith (författare), Katarina Ewerlöf (berättare), Peder Carlsson (översättare), Alexander McCall (författare), Hannah Firmin (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 24 Februari 2009
Längd 7:27
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 9
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173482530
Mma Ramotswe har aldrig tidigare tänkt på att det skulle finnas någon nackdel med att vara den mest välkända detektiven i Botswana. Inte förrän ett anonymt hotbrev anländer till detektivbyrån där hon och Mma Makutsi jobbar. Och Mma Ramotswes tro på att alla människor är goda skakas om rejält. Medan de försöker identifiera brevskrivaren har damerna flera andra fall att ta itu med, bland annat hjälper de en bortadopterad kvinna som vill hitta sin biologiska familj. Mr J.L.B. Matekoni däremot har fått kontakt med en läkare som tror sig kunna hjälpa Motholeli, Mma Ramotswes och J.L.B. Matekonis adoptivdotter, så att hon kan gå igen. Han är beredd att betala mycket pengar och tror på att ett mirakel ska kunna inträffa på bilverkstan Speedy Motors.Alexander McCall Smith lever i Edinburgh med sin hustru Elizabeth.