Min stora äventyrsbok med Rasmus Nalle (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Min stora äventyrsbok med Rasmus Nalle (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 39 kr
(0)
I den här samlingen får vi möta Dummerjöns som med hjälp av en död kråka, en gammal träsko och lite list lyckas gifta sig med en prinsessa. Vi får även återse klassikern om Kejsaren och hans nya kläder. Och till sist får vi följa med den enbente tennsoldaten på äventyr då han, trots sina tillkortakommanden, undkommer att bli nedspolad i avloppet och uppäten av en fisk, och i slutändan förenas med sin älskade dansös. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, ...
Ljudbok 39 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 16 Februari 2022
Längd 0:30
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630664
I den här samlingen får vi möta Dummerjöns som med hjälp av en död kråka, en gammal träsko och lite list lyckas gifta sig med en prinsessa. Vi får även återse klassikern om Kejsaren och hans nya kläder. Och till sist får vi följa med den enbente tennsoldaten på äventyr då han, trots sina tillkortakommanden, undkommer att bli nedspolad i avloppet och uppäten av en fisk, och i slutändan förenas med sin älskade dansös. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!