Min morbror trollkarlen : Narnia 1 (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
C.S. Lewis (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Min morbror trollkarlen : Narnia 1 (Narnia #1) ljudbok

Pris 59 kr
(0)
"Min morbror trollkarlen" är den första delen i serien Narnia. Det här är berättelsen om något som hände i slutet av 1800-talet. Det är en berättelse av stor vikt, för den förklarar hur alla resorna mellan vår värld och landet Narnia började. För att pröva kraften hos ett par magiska ringar skickas pojken Digory och hans kamrat Polly ut i det okända. De hamnar i en främmande värld och får med egna ögon uppleva hur landet Narnia föds, själva skapelsen. De möter även Aslan, lejonet, som utstrål...
Ljudbok 59 kr Pris E-Bok 49 kr Pris
Författare Torsten Wahlund (berättare), C.S. Lewis (författare), Britt G Hallqvist (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 December 2014
Längd 4:34
Genrer 9-12 År, Science Fiction, Barnböcker, Science Fiction & Fantasy
Serie Narnia
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510209

Bokons kunder har även köpt

"Min morbror trollkarlen" är den första delen i serien Narnia. Det här är berättelsen om något som hände i slutet av 1800-talet. Det är en berättelse av stor vikt, för den förklarar hur alla resorna mellan vår värld och landet Narnia började. För att pröva kraften hos ett par magiska ringar skickas pojken Digory och hans kamrat Polly ut i det okända. De hamnar i en främmande värld och får med egna ögon uppleva hur landet Narnia föds, själva skapelsen. De möter även Aslan, lejonet, som utstrålar en sådan godhet och kraft att barnen inte tvekar att på hans uppdrag ge sig ut i Narnia för att bekämpa de onda makter som hotar denna värld. I sju böcker målar C. S. Lewis upp en fantasivärld, Narnia. I serien ingår titlarna "Min morbror trollkarlen", "Häxan och lejonet", "Hästen och hans pojke", "Caspian, prins av Narnia", "Kung Caspian och skeppet Gryningen", "Silvertronen" och "Den sista striden".