Med varje andetag (ljudbok) av Nicholas Sparks
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nicholas Sparks (författare), Viktoria Flodström (berättare)

Med varje andetag (lovereads) ljudbok

89 kr
(0)
”Med varje andetag” är en gripande berättelse om hemligheter och sorg, om kärlek och längtan, om drömmar och hopp. Längs med stranden i Sunset Beach korsas två främlingars vägar. Deras möte ska komma att förändra deras liv för alltid. Hope har kommit till ett vägskäl. Hon är 36 år och har varit ihop sin pojkvän i sex år, men har börjat inse att en framtid med bröllop och barn aldrig kommer att ske. För att tänka över sitt liv reser Hope till familjens hus vid kusten. Tru bor i Zimbabwe ...
89 kr
59 kr
Författare Nicholas Sparks (författare), Ilse-Mari Berglin (annat), Viktoria Flodström (berättare), Maja Willander (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 3 April 2019
Längd 9:39
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie lovereads
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271887
”Med varje andetag” är en gripande berättelse om hemligheter och sorg, om kärlek och längtan, om drömmar och hopp. Längs med stranden i Sunset Beach korsas två främlingars vägar. Deras möte ska komma att förändra deras liv för alltid. Hope har kommit till ett vägskäl. Hon är 36 år och har varit ihop sin pojkvän i sex år, men har börjat inse att en framtid med bröllop och barn aldrig kommer att ske. För att tänka över sitt liv reser Hope till familjens hus vid kusten. Tru bor i Zimbabwe och har aldrig varit i USA, men får ett brev där han ombeds besöka en ort vid kusten i North Carolina. Avsändaren är en man som säger sig vara hans pappa. För att få reda på mer om sin mamma och hemligheterna som omgärdade hennes liv, reser Tru till Sunset Beach.