Matildas sista vals (ljudbok) av Tamara McKinle
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tamara McKinley (författare), Gunilla Leining (berättare)

Matildas sista vals ljudbok

89 kr
(0)
En nystart i Australiens vildmarker. En död kvinnas hemliga dagböcker. Ett chockerande livsöde. När Jennys man dör får hon ärva en fårstation i den australiensiska vildmarken. Hit till Churinga som ligger mitt bland de oändliga vidderna med obarmhärtig sol, torka och regn reser hon för att börja om på nytt. Men atmosfären på Churinga är fylld av mörka underströmmar. Grannarna är ovilliga att prata om fårstationens förra ägare, Matilda Thomas. Jenny blir alltmer nyfiken på den döda kvinnan. ...
89 kr
Författare Tamara McKinley (författare), Anders Timrén (annat), Louise Thulin (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Gunilla Leining (berättare)
Utgiven 7 Juli 2020
Längd 15:51
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137157191
En nystart i Australiens vildmarker. En död kvinnas hemliga dagböcker. Ett chockerande livsöde. När Jennys man dör får hon ärva en fårstation i den australiensiska vildmarken. Hit till Churinga som ligger mitt bland de oändliga vidderna med obarmhärtig sol, torka och regn reser hon för att börja om på nytt. Men atmosfären på Churinga är fylld av mörka underströmmar. Grannarna är ovilliga att prata om fårstationens förra ägare, Matilda Thomas. Jenny blir alltmer nyfiken på den döda kvinnan. Så hittar hon Matildas dagböcker och ett chockerande levnadsöde rullas upp, fyllt av våld, passion och osannolika förvecklingar.