Mary, Mary (ljudbok) av Julie Parsons
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Julie Parsons (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Mary, Mary (Mary, Mary #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Det är en het sommarkväll i Dublin när en orolig mamma ringer till polisen och anmäler att hennes 20-åriga dotter är försvunnen. En vecka senare gör en gammal man som rastar sin hund nere vid floden ett fasansfullt fynd. Nu startar jakten på den som våldtagit, skändat och dödat den unga Mary. Kriminalinspektör McLoughlin utses att leda mordutredningen, som länge famlar i blindo då Marys mördare skickligt har undvikit att lämna några spår efter sig. McLoughlin koncentrerar sig därför på den d...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Julie Parsons (författare), Anders Timrén (annat), Katarina Ewerlöf (berättare), Nille Lindgren (översättare)
Utgiven 8 Oktober 2020
Längd 13:35
Genrer Deckare
Serie Mary, Mary
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178296705
Det är en het sommarkväll i Dublin när en orolig mamma ringer till polisen och anmäler att hennes 20-åriga dotter är försvunnen. En vecka senare gör en gammal man som rastar sin hund nere vid floden ett fasansfullt fynd. Nu startar jakten på den som våldtagit, skändat och dödat den unga Mary. Kriminalinspektör McLoughlin utses att leda mordutredningen, som länge famlar i blindo då Marys mördare skickligt har undvikit att lämna några spår efter sig. McLoughlin koncentrerar sig därför på den döda flickans mor, Margaret, och snart inser han att intresset för henne har blivit mer än yrkesmässigt. Samtidigt måste Margaret bestämma sig för hur långt hon är beredd att gå för att hitta dotterns mördare. Tänk om hon själv blir hans nästa offer? "Mary, Mary" är en omskakande psykologisk thriller, full av överraskningar och oväntade vändningar.