Marionett (ljudbok) av Helena Sigander
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Sigander (författare), Hanna K. Schmitz (berättare), Hanna K Schmitz (berättare), Hannah Schmitz (berättare)

Marionett ljudbok

Pris 119 kr
(0)
Mord begås i döda vintern på Kungsholmen i Stockholm. Med jämna intervaller dyker kropparna upp men det finns inga självklara kopplingar mellan offren. Samtidigt, i ett mörkt rum, rör sig dockor i en dödsdans. När väl polisintendent Maria Louisa Magnusson och hennes kollegor inser att det rör sig om en hänsynslös seriemördare, börjar en kamp för att rädda det sista tilltänkta offret innan det är för sent. Mördaren är iskall, saknar ånger och slutar inte självmant. Och en natt hamnar Maria ...
Ljudbok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helena Sigander (författare), Hanna K. Schmitz (berättare), Hanna K Schmitz (berättare), Hannah Schmitz (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 15 November 2017
Längd 11:00
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711822739
Mord begås i döda vintern på Kungsholmen i Stockholm. Med jämna intervaller dyker kropparna upp men det finns inga självklara kopplingar mellan offren. Samtidigt, i ett mörkt rum, rör sig dockor i en dödsdans. När väl polisintendent Maria Louisa Magnusson och hennes kollegor inser att det rör sig om en hänsynslös seriemördare, börjar en kamp för att rädda det sista tilltänkta offret innan det är för sent. Mördaren är iskall, saknar ånger och slutar inte självmant. Och en natt hamnar Maria i dennes skottlinje. Parallellt skildras den efterföljande mordrättegången. I vittnesmålen framkommer omständigheter som vänder upp och ned på verkligheten för en rad oskyldiga människor. Helena Sigander (1947) är en svensk författare, dramatiker och förläggare. Hon har skrivit vuxendeckare, romaner, pjäser, barn- och ungdomslitteratur samt flera lättlästa titlar.