Månsystern: Tiggys bok (ljudbok) av Lucinda Ril
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lucinda Riley (författare), Gunilla Leining (berättare)

Månsystern: Tiggys bok (De sju systrarna #5) ljudbok

Pris 95 kr
(5)
Månsystern är den femte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel värld. Tiggy D’Aplièse verkar besitta en nästintill övernaturlig förmåga att läka och kommunicera med djur. Hon tar tjänst på det skotska godset Kinnaird, hos den gåtfulle och grubblande Charlie. Där träffar hon även Chilly, en gammal romsk man som bekräftar att hon har helande krafter och att nyckeln till hennes förflutna finns i de magnifika grottorna utanför Sacromonte. Där föddes en flicka vid namn ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lucinda Riley (författare), Gunilla Leining (berättare), Gabriella Andersson (översättare), Lotta Mellgren (annat)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 17 Februari 2021
Längd 19:39
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180061629
Månsystern är den femte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel värld. Tiggy D’Aplièse verkar besitta en nästintill övernaturlig förmåga att läka och kommunicera med djur. Hon tar tjänst på det skotska godset Kinnaird, hos den gåtfulle och grubblande Charlie. Där träffar hon även Chilly, en gammal romsk man som bekräftar att hon har helande krafter och att nyckeln till hennes förflutna finns i de magnifika grottorna utanför Sacromonte. Där föddes en flicka vid namn Lucía år 1912 som med tiden blev ”La Candela”, den mest framgångsrika flamencodansösen av sin tid. När Tiggy inser hur hennes liv hänger samman med Lucías, faller många pusselbitar på plats.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension