Måns och Mahdi Bus eller godis? (ljudbok) av Ki
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kim Fupz Aakeson (författare), Joakim Sædén (berättare)

Måns och Mahdi Bus eller godis? (Måns och Mahdi #4) ljudbok

95 kr
(0)
Måns och Mahdi ska fira Halloween. De ska klä ut sig till mumier, zombier eller kanske vampyrer och skelett och sedan ska de skrämma andra för att få massor av godis. Men godis är ju inte så nyttigt och så är det ”Idol” på teve. Detta är fjärde boken om Måns och Mahdi, en serie berättelser om hur två killar som inte har ett dugg gemensamt (förutom att de bor på samma gård, gillar att göra samma saker och båda drömmer om att bli rika och kända) blir vänner. Lättlästa böcker från Nypon är oft...
95 kr
129 kr
Författare Kim Fupz Aakeson (författare), Carina Gabrielsson Edling (översättare), Joakim Sædén (berättare), Rasmus Bregnhøi (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 September 2018
Längd 0:06
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178250622
Måns och Mahdi ska fira Halloween. De ska klä ut sig till mumier, zombier eller kanske vampyrer och skelett och sedan ska de skrämma andra för att få massor av godis. Men godis är ju inte så nyttigt och så är det ”Idol” på teve. Detta är fjärde boken om Måns och Mahdi, en serie berättelser om hur två killar som inte har ett dugg gemensamt (förutom att de bor på samma gård, gillar att göra samma saker och båda drömmer om att bli rika och kända) blir vänner. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.