Mannen i mitt liv (ljudbok) av Sofia Scheutz, J
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sofia Scheutz (författare), Jane Green (författare), Maria Lyckow (berättare)

Mannen i mitt liv ljudbok

125 kr
(0)
När Gabby för första gången träffade Elliot visste hon att han var mannen i hennes liv. Efter tjugo års äktenskap tvivlar hon fortfarande inte, trots att han aldrig har kunnat ge henne det hon längtat efter mest av allt. Men samtidigt som deras döttrar växer upp börjar Gabby känna hur livet rinner iväg. Och sedan träffar hon Matt ... Förtrollad av denna unga, snygga man begår Gabby ett misstag som hotar att förstöra allt som betyder något för henne. Full av ånger försöker hon återskapa det ho...
125 kr
65 kr
Författare Sofia Scheutz (författare), Jane Green (författare), Birgitta Karlström (översättare), Maria Lyckow (berättare)
Utgiven 21 februari 2018
Längd 10:14
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177710561
När Gabby för första gången träffade Elliot visste hon att han var mannen i hennes liv. Efter tjugo års äktenskap tvivlar hon fortfarande inte, trots att han aldrig har kunnat ge henne det hon längtat efter mest av allt. Men samtidigt som deras döttrar växer upp börjar Gabby känna hur livet rinner iväg. Och sedan träffar hon Matt ... Förtrollad av denna unga, snygga man begår Gabby ett misstag som hotar att förstöra allt som betyder något för henne. Full av ånger försöker hon återskapa det hon har krossat, men finns det svek som inte går att förlåta? Jane Green är en av Amerikas mest omtyckta författare av relationsromaner, och i Mannen i mitt liv tar hon med läsaren på en känslomässig resa genom kärlek och ånger, som är lätt att känna igen sig i. En varm och underhållande pralin till roman.