Måndagsmord (ljudbok) av Jonas Moström, Roseann
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonas Moström (författare), Roseanna Lagercrantz (författare), Anja Lundqvist (berättare)

Måndagsmord (7 dagar #1) ljudbok

35 kr
(0)
Sju dagar, sju dödssynder. I serien 7 dagar serveras dödssynder, allt ifrån högmod och frosseri till vrede. Jonas Moström är författare och läkare och har rönt stor framgång med sina böcker om Johan Axberg och Nathalie Svensson. Han skriver serien tillsammans med sin dotter. Varje novell har en ny inläsare. Del 1 av 7. Efter år av grannfejd bestämmer sig villaägaren Helena för att ta livet av sin hemska granne, den förtidspensionerade majoren Tycho. Men trots minutiösa förberedelser blir ing...
35 kr
Författare Jonas Moström (författare), Roseanna Lagercrantz (författare), Anja Lundqvist (berättare), Emma Graves (annat)
Utgiven 10 December 2018
Längd 0:37
Genrer Deckare
Serie 7 dagar
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178610488
Sju dagar, sju dödssynder. I serien 7 dagar serveras dödssynder, allt ifrån högmod och frosseri till vrede. Jonas Moström är författare och läkare och har rönt stor framgång med sina böcker om Johan Axberg och Nathalie Svensson. Han skriver serien tillsammans med sin dotter. Varje novell har en ny inläsare. Del 1 av 7. Efter år av grannfejd bestämmer sig villaägaren Helena för att ta livet av sin hemska granne, den förtidspensionerade majoren Tycho. Men trots minutiösa förberedelser blir inget som Helena har tänkt sig.