Månberlocken (ljudbok) av Peter Bunzl
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Bunzl (författare), Tova Leining (berättare)

Månberlocken (Hartmans magiska värld #2) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Äventyret och mysterierna fortsätter! Läs uppföljaren till den prisbelönta och hyllade Kugghjärtat av Peter Bunzl! Ingen kan fly sitt förflutna ... Olycksbådande moln förmörkar Lilys och Roberts sommar när den förrymda brottslingen Ruter Knekt dyker upp. Han är på jakt efter den mystiska månberlocken – men det är inte allt han är ute efter…   Mörka hemligheter ur det förflutna gör Robert till en bricka i Ruter Knekts grymma spel. Med Lily och den mekaniska räven Malkin vid sin sida är ...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Bunzl (författare), Carina Jansson (översättare), Becca Stadtlander (illustratör), Tova Leining (berättare)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 2 Augusti 2021
Längd 6:48
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179858995
Äventyret och mysterierna fortsätter! Läs uppföljaren till den prisbelönta och hyllade Kugghjärtat av Peter Bunzl! Ingen kan fly sitt förflutna ... Olycksbådande moln förmörkar Lilys och Roberts sommar när den förrymda brottslingen Ruter Knekt dyker upp. Han är på jakt efter den mystiska månberlocken – men det är inte allt han är ute efter…   Mörka hemligheter ur det förflutna gör Robert till en bricka i Ruter Knekts grymma spel. Med Lily och den mekaniska räven Malkin vid sin sida är Robert plötsligt del av en livsfarlig lek. För att inte falla offer för Ruter Knekts nästa drag måste de hela tiden ligga steget före. Peter Bunzl är författare, filmskapare och animerare. Han har bl.a. animerat BAFTA-prisade barnprogram. Han bor i London och skriver för närvarande på den fjärde boken i serien om Lily och Robert. Både Kugghjärtat och Månberlocken har nominerats och vunnit en mängd priser. Nu senaste tilldelades Kugghjärtat Awsome Book Award och Månberlocken The Books Are My Bag Readers Award.