Män som hatar kvinnor (lättläst) (ljudbok) av S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stieg Larsson (författare), Måns Westling (berättare)

Män som hatar kvinnor (lättläst) (Lättläst version) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
För fyrtio år sedan försvann Harriet Vanger spårlöst. Journalisten Mikael Blomkvist får i uppdrag att ta reda på vad som hände henne. Han tar hjälp av Lisbeth Salander, en ung, professionell hacker med en unik begåvning. Tillsammans är de snart en mörk och blodig familjetragedi på spåren. Nu finns Män som hatar kvinnor i en lättläst version! Den första boken i succéserien har sålt i 100 miljoner exemplar världen över, på otaliga språk, och böckerna har filmatiserats flera gånger. Stieg Larss...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 185 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stieg Larsson (författare), Tomas Dömstedt (redaktör), Måns Westling (berättare), Norma Communication (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 25 September 2020
Längd 1:15
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177238744
För fyrtio år sedan försvann Harriet Vanger spårlöst. Journalisten Mikael Blomkvist får i uppdrag att ta reda på vad som hände henne. Han tar hjälp av Lisbeth Salander, en ung, professionell hacker med en unik begåvning. Tillsammans är de snart en mörk och blodig familjetragedi på spåren. Nu finns Män som hatar kvinnor i en lättläst version! Den första boken i succéserien har sålt i 100 miljoner exemplar världen över, på otaliga språk, och böckerna har filmatiserats flera gånger. Stieg Larsson hann dock inte själv uppleva hur miljontals läsare världen över tagit hans karaktärer Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander till sina hjärtan. Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.