Mållösa United. Maja, Melker och värsta proffse
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (berättare), Måns Gahrton (berättare)

Mållösa United. Maja, Melker och värsta proffset (Mållösa United #3) ljudbok

65 kr
(0)
Mållösa United har aldrig vunnit en match. Men det gör inget tycker Maja och Melker. De har kul och det är viktigast. Eller? När Boris, den nye spelaren plötsligt gör mål efter mål men aldrig passar och snor straffarna framför deras ögon börjar hela laget fundera. En del på att sluta. Andra drömmer om att vinna serien. Melker funderar mest över varför Maja så gärna vill se Boris spela. Inte för att Melker är den svartsjuka typen, eller så ?Mållösa United? är en bok om mellanstadieliv...
65 kr
45 kr
Författare Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (berättare), Johan Unenge (illustratör), Måns Gahrton (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 November 2017
Längd 2:22
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517260
Mållösa United har aldrig vunnit en match. Men det gör inget tycker Maja och Melker. De har kul och det är viktigast. Eller? När Boris, den nye spelaren plötsligt gör mål efter mål men aldrig passar och snor straffarna framför deras ögon börjar hela laget fundera. En del på att sluta. Andra drömmer om att vinna serien. Melker funderar mest över varför Maja så gärna vill se Boris spela. Inte för att Melker är den svartsjuka typen, eller så ?Mållösa United? är en bok om mellanstadieliv, idrott, kompisar, laganda och kärlek. Måns Gahrton och Johan Unenge skriver varannat kapitel. Om bok två skrev Sydsvenska Dagbladet: ?Gahrton och Unenge är mästare på att skildra den första, oskyldiga förälskelsen på ett lika trovärdigt som fint sätt.?