Magisk december (ljudbok) av Katarina Genar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katarina Genar (författare), Vanna Rosenberg (berättare)

Magisk december ljudbok

65 kr
(0)
En gnistrande julberättelse med 24 kapitel...perfekt att lyssna på ett kapitel varje dag fram till julafton! Ingenting är som det brukar. Julias bästa kompis har just flyttat och hennes föräldrar bara jobbar och jobbar. Hon är inte ens säker på att det kommer att bli någon jul överhuvudtaget i år! Men när Julia gör en pappersstjärna i guld på fritids börjar allt förändras. Är det den som visar henne vägen till världens gulligaste hund och till Helmi? Helmi ...
65 kr
39 kr
Författare Katarina Genar (författare), Fredrik Olsson (annat), Vanna Rosenberg (berättare), Lotta Geffenblad (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 19 November 2019
Längd 2:22
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178275236
En gnistrande julberättelse med 24 kapitel...perfekt att lyssna på ett kapitel varje dag fram till julafton! Ingenting är som det brukar. Julias bästa kompis har just flyttat och hennes föräldrar bara jobbar och jobbar. Hon är inte ens säker på att det kommer att bli någon jul överhuvudtaget i år! Men när Julia gör en pappersstjärna i guld på fritids börjar allt förändras. Är det den som visar henne vägen till världens gulligaste hund och till Helmi? Helmi som ger Julia den magiska globen som får tiden och gränserna att suddas ut … Det blir starten på en magisk december. En förtrollande adventsbok av Katarina Genar, full av stämning, längtan och förväntan att lyssna på tillsammans i magisk december.