Madame Bovary (ljudbok) av Gustave Flaubert
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Gustave Flaubert (författare), Iréne Lindh (berättare), Irene Lindh (berättare)

Madame Bovary ljudbok

Pris 85 kr
(1)
Gustave Flauberts Madame Bovary är den ultimata boken om läsning. I berättelsen om Emma Bovarys äktenskap, upprepade otrohet, romanläsning, romantiska drömmar och slutliga tragedi ryms både läsningens himmel och helvete. Läsningen som flykt, som dröm, som bättre version av verkligheten. Flauberts klassiker, som när den först publicerades i Frankrike 1865 åtalades för osedlighet, men friades, ges nu ut i ny översättning av Anders Bodegård och med ett nyskrivet förord av Sara Danius (ligger si...
Ljudbok 85 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Gustave Flaubert (författare), Iréne Lindh (berättare), Irene Lindh (berättare), Anders Bodegård (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 April 2013
Längd 15:57
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173487092
Gustave Flauberts Madame Bovary är den ultimata boken om läsning. I berättelsen om Emma Bovarys äktenskap, upprepade otrohet, romanläsning, romantiska drömmar och slutliga tragedi ryms både läsningens himmel och helvete. Läsningen som flykt, som dröm, som bättre version av verkligheten. Flauberts klassiker, som när den först publicerades i Frankrike 1865 åtalades för osedlighet, men friades, ges nu ut i ny översättning av Anders Bodegård och med ett nyskrivet förord av Sara Danius (ligger sist i ljudboken).