Lyckans hjul (ljudbok) av Martin Widmark, Pette
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Martin Widmark (författare), Petter Lidbeck (författare), Hans Alfredson (berättare)

Lyckans hjul (I elfte timmen #2) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Osvald, Dagny och Grace, de tre pigga pensionärerna, landar på Mallorca för att fira framgångarna mot bankdirektören Noppe Laagerberg, som försökte lura dem på pengar. Snart inser de att det pågår något bakom den glättiga semesteridyllen, Någon som återigen handlar om pengar, mycket pengar...Andra delen i de populära författarna Martin Widmarks och Petter Lildbecks festliga nya barnserie där de berättar om några pensionärers öden och äventyr, en grupp som oftast har beskrivits alltför stereot...
Ljudbok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Martin Widmark (författare), Petter Lidbeck (författare), Hans Alfredson (berättare), John Eyre (annat), Anders Nyberg (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 Maj 2009
Längd 2:30
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173483629
Osvald, Dagny och Grace, de tre pigga pensionärerna, landar på Mallorca för att fira framgångarna mot bankdirektören Noppe Laagerberg, som försökte lura dem på pengar. Snart inser de att det pågår något bakom den glättiga semesteridyllen, Någon som återigen handlar om pengar, mycket pengar...Andra delen i de populära författarna Martin Widmarks och Petter Lildbecks festliga nya barnserie där de berättar om några pensionärers öden och äventyr, en grupp som oftast har beskrivits alltför stereotypt. Men nu är det slut med det!