Lukten av lik (ljudbok) av Sandra Schwartz
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sandra Schwartz (författare), Måns Westling (berättare)

Lukten av lik (Monstervänner #1) ljudbok

95 kr
(0)
Ingen vet att Ulf är en varulv, inte ens hans bästa vän Herman. En dag börjar snygga Vera i klassen. Alla gillar henne, även Herman. Men inte Ulf. Han tycker att hon stinker, att hon luktar som ett lik. Ännu värre är att Vera försöker ta Herman ifrån Ulf. Men Vera är farlig, så nu måste varulven Ulf göra allt för att rädda sin kompis! Detta är första delen i serien Monstervänner. Det är en serie roliga och spännande berättelser om monstervännerna Ulf, Herman och Vera. Författaren Sandra Schw...
95 kr
139 kr
Författare Sandra Schwartz (författare), Catharina Andersson (översättare), Måns Westling (berättare), Kim Dalsgaard (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 24 September 2020
Längd 0:14
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179871451
Ingen vet att Ulf är en varulv, inte ens hans bästa vän Herman. En dag börjar snygga Vera i klassen. Alla gillar henne, även Herman. Men inte Ulf. Han tycker att hon stinker, att hon luktar som ett lik. Ännu värre är att Vera försöker ta Herman ifrån Ulf. Men Vera är farlig, så nu måste varulven Ulf göra allt för att rädda sin kompis! Detta är första delen i serien Monstervänner. Det är en serie roliga och spännande berättelser om monstervännerna Ulf, Herman och Vera. Författaren Sandra Schwartz bor i Danmark med sin familj. Hon skriver böcker för både barn och vuxna, men tycker det är roligast att skriva för barn och ungdomar. Och helst skriver hon lättläst. Boken är illustrerad i fyrfärg av Kim Dalsgaard, känd för mustiga bilder med fart och fläkt. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.