Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Josefine Lindén (författare), Lukas Betting (författare), Lukas Betting (berättare), Johan Carlberg (berättare)

Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner på ett år ljudbok

179 kr
(0)
Lukas hade allt. Fru, barn, nybyggt hus och ett chefsjobb han trivdes med. Idag lever Lukas ensam och på existensminimum med en skuld hos Kronofogden på 20 miljoner kronor. Det här är en sann historia om hur en människa utan spelbakgrund kan dras in i ett så pass grovt spelmissbruk att han utan att blinka satsar 420 000 på att det ska bli mer än ett mål i en match. VIP-managers från spelbolagen älskar honom, de blir snabbt hans vänner och de belönar honom med allt från iPhones till bonusar oc...
Ljudbok 179 kr E-Bok 109 kr
Författare Josefine Lindén (författare), Lukas Betting (författare), Lukas Betting (berättare), Johan Carlberg (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 4 Mars 2020
Längd 3:46
Genrer Medicin, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179733346
Lukas hade allt. Fru, barn, nybyggt hus och ett chefsjobb han trivdes med. Idag lever Lukas ensam och på existensminimum med en skuld hos Kronofogden på 20 miljoner kronor. Det här är en sann historia om hur en människa utan spelbakgrund kan dras in i ett så pass grovt spelmissbruk att han utan att blinka satsar 420 000 på att det ska bli mer än ett mål i en match. VIP-managers från spelbolagen älskar honom, de blir snabbt hans vänner och de belönar honom med allt från iPhones till bonusar och lyxiga resor. Men pengarna tar snabbt slut och när Lukas tagit alla Blanco- och sms-lån som finns börjar han låna pengar från familj och vänner. Att Lukas Betting vågar berätta sin historia så här öppet och naket har blivit en inspiration för många som själva eller vars närstående har drabbats av liknande öden.