Ljuset vi inte ser (ljudbok) av Anthony Doerr
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anthony Doerr (författare), Magnus Roosman (berättare)

Ljuset vi inte ser ljudbok

Pris 59 kr
(0)
Pulitzerpriset, Carnegie-medalj, ABIA-vinnare och över 100 000 femstjärniga läsaromdömen. Kritikerkår och läsare står enade: Ljuset vi inte ser är en mycket speciell bok! Den franska flickan Marie-Laure har nyligen blivit blind och kan bara tolka krigets fasor genom ljud, dofter och beröring.  I Tyskland drömmer barnhemspojken Werner om att bli radiotekniker, men kan bara undslippa ett hårt liv i kolgruvan genom Hitlerjugend. När Marie-Laure flyr det ockuperade Paris och Werner skickas på ...
Ljudbok 59 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Thomas Andersson (översättare), Magnus Roosman (berättare), Anthony Doerr (författare)
Utgiven 3 November 2015
Längd 20:41
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187441783
Pulitzerpriset, Carnegie-medalj, ABIA-vinnare och över 100 000 femstjärniga läsaromdömen. Kritikerkår och läsare står enade: Ljuset vi inte ser är en mycket speciell bok! Den franska flickan Marie-Laure har nyligen blivit blind och kan bara tolka krigets fasor genom ljud, dofter och beröring.  I Tyskland drömmer barnhemspojken Werner om att bli radiotekniker, men kan bara undslippa ett hårt liv i kolgruvan genom Hitlerjugend. När Marie-Laure flyr det ockuperade Paris och Werner skickas på ett hemligt uppdrag förenas deras öden i Saint-Malo – en stad som kommer att totalförstöras av kriget. Ljuset vi inte ser är en gripande historia om människor som, mot alla odds, kämpar för att överleva. En fängslande berättelse om den grymhet som en gång slog klorna i Europa – och om den godhet som göms i djupet av våra hjärtan. ”Ett mästerverk.” – Library Journal ”Fängslande berättelse, vackert språk.” – Washington Post ”En bok att leva i … att aldrig vilja släppa.” – Booklist "Underbar ... En förvånansvärt kärleksfull roman." – Seattle Times "Anthony Doerr tar språket bortom dödlighetens gräns." – Vanity Fair  "Överraskande vågad." – The Boston Globe "Bedövande vacker och oemotståndligt upplyftande." – Entertainment Weekly "En stor vacker saga ... Ambitiös och majestätisk." – Los Angeles Times "Magnifik!" – The Guardian (UK)
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Historia, kärlek, tragik underbar läsning.

Tråkig

Läste denna till en bokklubb nyligen, hade inte läst ut den om jag inte var "tvungen". Seg och ganska tråkig, helt bortkastad tid var det inte men det är inte en bok jag skulle läsa om.