Livet enligt Dagny : I huvudet på en 104-åring
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Dagny Carlsson (författare), Helen Bjurberg (författare), Cecilia Nilsson (berättare)

Livet enligt Dagny : I huvudet på en 104-åring ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Möt Dagny Carlsson, 104 år, pigg och frisk och världens äldsta bloggare! När Dagny var 99 år gammal anmälde hon sig till en datakurs. Då tog livet en ny vändning.     Här berättar hon personligt om sina erfarenheter. Om hemligheten bakom att hålla sig vital och slippa krämpor på ålderns höst. Om tillvarons med- och motgångar. Och hur det är att plötsligt och oväntat bli kändis.     Dagny reflekterar över livet av idag och jämför med hur det var förr. Generöst delar hon med sig av sina tankar ...
Ljudbok 75 kr Pris E-Bok 69 kr Pris
Författare Cecilia Nilsson (berättare), Sanna Sporrong (annat), Dagny Carlsson (författare), Helen Bjurberg (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 26 Oktober 2016
Längd 3:43
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176513323

Bokons kunder har även köpt

Möt Dagny Carlsson, 104 år, pigg och frisk och världens äldsta bloggare! När Dagny var 99 år gammal anmälde hon sig till en datakurs. Då tog livet en ny vändning.     Här berättar hon personligt om sina erfarenheter. Om hemligheten bakom att hålla sig vital och slippa krämpor på ålderns höst. Om tillvarons med- och motgångar. Och hur det är att plötsligt och oväntat bli kändis.     Dagny reflekterar över livet av idag och jämför med hur det var förr. Generöst delar hon med sig av sina tankar om kärlek, vänskap, hälsa, mat, utseende, nyfikenhet – och om konsten att ha kul på gamla dar.    "Välkomna att ta del av mina tankar om livet, nu kör vi.”