Livet börjar när du inser att du bara har ett (
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Raphaëlle Giordano (författare), Gunilla Leining (berättare), Katharina Cohen (berättare)

Livet börjar när du inser att du bara har ett ljudbok

115 kr
(0)
Kan man lära sig att bli lycklig? Trots familj, god hälsa och bra arbete känner Camille sig aldrig riktigt lycklig. Hon är mest bara trött och missmodig. Men så, av en slump, träffar hon Claude Dupontel, en man som ser som sin uppgift att hjälpa människor som tappat livsglädjen. Det blir ett möte som förändrar Camille i grunden. Calude utmanar henne att se på tillvaron med nya ögon och ger henne verktyg att steg för steg förbättra sitt liv. En spännande inre resa tar sin början! En varm och...
115 kr
Författare Gunilla Leining (berättare), Maria Bodner Gröön (översättare), Raphaëlle Giordano (författare), Katharina Cohen (berättare)
Utgiven 27 September 2017
Längd 5:54
Genrer Romantik, Romaner, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173379243
Kan man lära sig att bli lycklig? Trots familj, god hälsa och bra arbete känner Camille sig aldrig riktigt lycklig. Hon är mest bara trött och missmodig. Men så, av en slump, träffar hon Claude Dupontel, en man som ser som sin uppgift att hjälpa människor som tappat livsglädjen. Det blir ett möte som förändrar Camille i grunden. Calude utmanar henne att se på tillvaron med nya ögon och ger henne verktyg att steg för steg förbättra sitt liv. En spännande inre resa tar sin början! En varm och ögonöppnade roman för alla som behöver en nystart i livet och som inspirerar till att hitta tillbaka till glädje, kreativitet och tillförsikt. Succé i Frankrike - över 600 000 sålda exemplar!