Livet blir aldrig som man tänkt (ljudbok) av An
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anethe Bergendahl (författare), Viktoria Flodström (berättare), Nina C. Gyllensköld (berättare)

Livet blir aldrig som man tänkt (Jessica Schöön #1) ljudbok

169 kr
(0)
Jessica Schöön har nyss fyllt fyrtio och arbetar som sekreterare i Malmö. Äktenskapet med Niklas rullar på och deras femtonårs bröllopsdag närmar sig. Plötsligt över en kväll förändras allting. Det som absolut inte får hända - händer. Niklas lämnar henne. Jessicas tillvaro krossas. Förbjudna känslor pyser fram och det blir allt svårare för Jessica att behålla hemligheten utan att bli avslöjad. Livet blir aldrig som man tänkt är första delen i en trilogi. Feelgoodroman om hur livet obarmhärti...
169 kr
Författare Anethe Bergendahl (författare), Mia Fallby (annat), Viktoria Flodström (berättare), Nina C. Gyllensköld (berättare)
Utgiven 22 Maj 2018
Längd 8:11
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188321039
Jessica Schöön har nyss fyllt fyrtio och arbetar som sekreterare i Malmö. Äktenskapet med Niklas rullar på och deras femtonårs bröllopsdag närmar sig. Plötsligt över en kväll förändras allting. Det som absolut inte får hända - händer. Niklas lämnar henne. Jessicas tillvaro krossas. Förbjudna känslor pyser fram och det blir allt svårare för Jessica att behålla hemligheten utan att bli avslöjad. Livet blir aldrig som man tänkt är första delen i en trilogi. Feelgoodroman om hur livet obarmhärtigt och drastiskt kan förändras på några få sekunder. Men vad händer när mattan bokstavligen rycks undan fötterna? När hela ens liv krackelerar och bara känns som en enda stor bluff. Romanen handlar också om hur man samlar nya krafter och mod för att gå vidare. Långsamt förändras Jessicas prioriteringar om vad som är viktigt i livet.